Lea

Ik ervaar het als een voorrecht om ouders te begeleiden bij de uitdagingen die zij tegenkomen in hun leven en met name in de opvoeding van hun kinderen. Zowel voor mijn klanten als voor mezelf streef ik naar een ideaal gezin: een gezin waarin je van betekenis bent voor de ander en dat ook ook goed is voor jou. Want je kunt pas goed voor je kind zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt.

Samen met Bart voeden we drie kinderen op (en een hond haha), die ons allemaal op verschillende manieren een spiegel voorhouden waar we veel van leren. Sinds de opleiding tot Kindertolk kijken en luisteren we door een andere bril naar onze kinderen en ervaren we nog meer verbinding met elkaar. Dat is een enorme rijkdom die onbetaalbaar is!

Deze rijkdom gun ik andere gezinnen ook! Ik deel dit graag met andere ouders, zodat ook jullie op een andere manier naar het gedrag en/of de ziekte van je kind kunnen gaan kijken en meer rust en verbinding kunnen gaan ervaren.

Ik doe niets liever dan andere ouders helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen in de opvoeding en het contact met hun kind.  De impact van een begeleidingstraject is enorm op gezinnen. Het is geweldig om te zien welke inzichten er ontstaan door de kracht van de boodschap van het kind. En hoe die inzichten echt leiden tot meer bewustwording en verandering in gedrag en beleving. En uiteindelijk tot meer rust, ontspanning en geluk in het gezin!

 

 

 

 

Thema door Anders Norén