Aanraking is zo belangrijk voor elk mens. De tastzin is het eerste zintuig dat je ontwikkelt en waarschijnlijk het laatste, dat je verliest. Een aroma touch behandeling verlaagt stresshormonen en verhoogt tegelijkertijd het serotonine en dopamine gehalte in ons lichaam, waardoor je je weer beter gaat voelen en het zelf genezende vermogen toeneemt. Hiervoor heeft je lichaam meer dan 5 miljoen receptoren, die op aanraking reageren.
Maar hoe vaak word je nog met intentie aangeraakt? Hoe vaak neem je in de hectiek van het dagelijkse leven nog de tijd voor jezelf en geef je je lichaam de weldaad, rust en ontspanning, die zo simpel en eenvoudig is en zo veel voor je emotionele balans en gezondheid kan betekenen?
Ik nodig je van harte uit, om een keuze voor jezelf te maken en jezelf de aanraking te gunnen, die je hebt verdiend.

Ben je geraakt door dit stukje over aanraking en wil je een aroma touch behandeling ervaren? Laat het me dan vooral weten en/of maak een afspraak.